lørdag, januar 15, 2005

Jeg har en venninne. Hun er ikke akkurat kjent for å legge bånd på seg når det gjelder å fortelle om ting, ikke slik at hun ikke kan holde på en hemmelighet, men det finnes ikke mye hun vegrer seg for å fortelle. Så her om dagen ringte hun meg (det hender hun gjør det når hun er pratesjuk) og fortalte meg at hun hadde prøvd jentesex.

Hun sa det omtrent like tilforlatelig som jeg nettopp skrev det, som om det var den minste sak i verden, som om det bare datt ut av henne. Hun kalte det "vittig" og lo litt. Jeg satt der og prøvde å la sjokket roe seg... Det var ikke så mye at jeg er motstander av jentesex, jeg mener, i de rette øyeblikk kan vel alle gutter være enig i at det er litt spennende å tenke på to jenter som har seg, men som jeg sa til venninnen min: dette er noe som foregår på pornofilm, på nettet og oppe i det skitne hodet til alle menn. Ikke i virkeligheten. Ikke med noen man kjenner.

Ikke er hun lesbisk heller, hverken hun eller hun som var andreparten. Så sjokket mitt hadde flere årsaker:
  1. Hun sa det rett ut uten å nøle eller være sky.
  2. Hun er en venninne av meg (begge er faktisk).
  3. Hun er ikke lesbisk.
  4. Jeg har ikke hatt "jentesex" på en stund, men hun får.
Hva er dette med jentesex egentlig? I følge henne er det noe som er helt vanlig, i følge andre er det slett ikke vanlig i det hele tatt. Hvorfor finner to heteroseksuelle jenter (tilsynelatende)plutselig ut at de vil ha sex med hverandre? De kaller det "jentekos", men alle vet at det er ren sex det dreier seg om, to mennesker som har seg. Hvorfor velger de hverandre istedetfor en gutt, når det innerst inne (sånn rent seksuelt sett) er det de vil ha? Hva med sånne som meg da? Når man blir så lite attraktiv at jentene heller tar en jente, ja, da står ikke selvtilliten høyt i kurs. En annen ting er at det er så allmennt akseptert at det foregår, det er nesten sett på som "noe jenter gjør iblant". Kunne gutter gjort det samme? Ikke tale om, bare ordet "guttekos" gir frysninger nedover ryggen til en som ikke er homoseksuell.. Hvis to gutter havner på nachspiel og plutselig finner seg runkende på hverandre, ja, da er man homo. Ferdig med det. To jenter på nachspiel kan godt begynne å ta hverandre på puppene, kysse litt og generelt klå. Helt greit. Jeg skjønner det ikke.

Ingen kommentarer: