tirsdag, januar 11, 2005


Dette irriterer meg litt. En fyr har hatt en ulykke i en Ferrari, greit nok og trist nok. Men hvorfor må avisene på død og liv karakterisere bilen som "rådyr"? Er det liksom det at bilen var dyr som er årsaken til ulykken? Eller er det snarere den fordommen at dyre biler går fort, og at førere av dyre biler som går fort er hensynsløse? Og sier ikke da avisen indirekte at man ikke burde kjøre dyre (og raske) sportsbiler? Når man så tenker på alle bildespesialene med "her er drømmebilene" eller tekster som "har du snørrogførti milliarder å svi kan du få denne lekre kjerra", ja da virker moralen noe vag, for å si det mildt. (Klippet er fra VG-Nett.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Den skallen din må da jobbe på overtid, hvis du i tillegg til å studere (noe som i seg selv skulle slite ut enhver hjerne) og skrive for gud og hvermansen, faktisk har kapasitet og ikke minst tid til å gruble over alle livets små mysterier og morsomme småting..
Stå på du ole.. det er med en god del latter jeg sitter her og titter på hva du klarer å få trøkt ut av hodet..
Knallbra... men at Ferrarier og Rådyr sammenlignes det er vel ikke mulig.. Ferrari må vel være noe nærmere leopard, eller kanskje panter... den har jo hverken horn eller spiser gras.. ;-) have fun. Viper'n