torsdag, mai 12, 2005

Ukas valg

Ukas Valg er selvfølgelig over for lenge siden, jeg har bare glemt å oppdatere..
Det var noe sviktende oppslutning denne gangen, men likevel har 12 stk valgt å være med på å avgjøre det såkalte pizzavalget engang for alle. Den soleklare vinneren er altså "min egen pizza", med 11 stemmer og 92 %, hvilket vel må sies å være en seier for hjemmekosen. Bare én stemme falt altså utenfor dette valget , og det var min egen. Peppes er min favoritt, men det er vel fordi jeg ikke klarer å lage en selv.

Et nytt valg er nå lagt ut, og jeg håper stadig flere vil ta seg tiden til å kaste en liten tynn stemme (vi synger da med det nebbet vi har) i urnen. Der blir den satt pris på og behandlet som en kjærkommen gjest!

4 kommentarer:

Hege sa...

Det er ikke så vanskelig å lage sin egen pizza! Toro har nemlig sånn "pizzabunn på 1-2-3"-ting; tilsett vann, elt sammen og bak ut. (Hadde ikke du heimkunnskap på ALI, forresten?!). Så enkelt at selv far kan lage det ;-) Og godt! Mmmmm... Og dagen kan males på nytt hver dag, alt etter dagsformen. Urutinert å ha det som ukesavstemning da, kanskje? (Det e sangen som male, sier Erlend...)

Jon Høgberg Baraas sa...

Har ikke sett noe til den pollen, jeg. Er jeg blind, eller er det noe galt med meg? Jeg syns forresten at himbakt er best, men at Peppe`s er best av kjøpepizzaene. Så da vet du det.

Ole M sa...

Tør jeg minne om at jeg fikk E på den eksamen...?
Pollen ligger på siden til høyre, under alle linkene Jon. Det er selvfølgelig klart dagen kan males alt etter hvordan dagen er, men det dreier seg om å treffe et valg. En ideell situasjon om du vil, det er j odet det er snakk om i sangen også, ikke "jeg vil male dagen blå i dag, men i morgen kanskje grønn". De fargene er forøvrig ikke med, fordi pollen ikke støtter norske bokstaver ;)

Ole M sa...

Sorry, blå er jo med som blaa, glemte det. Den hadde liksom en reservert plass. God seeding om du vil.