tirsdag, mai 17, 2005

Gratulerer med dagen!

Tenkte bare det måtte stå en post her fra selveste bursdagen til Norge (selv om den dagen strengt tatt kommer i juni en gang). Gratulerer med dagen alle sammen, hurra for søttende mai!

Så for å fortelle litt om det som har skjedd: Jeg har vært i byen i dag og sett på togene. Egentlig skulle jeg vært med og gått i et av de, men den som våknet når toget gikk det var meg det. "Det går alltid et tog" sier NSB, men det gjelder iallefall ikke 17. maitog.. Likevel kan det kanskje virke sånn her i Bergen, for her toger de rundt alle mann, alle slags folkegrupper og foreninger. Det særeste var vel det toget som ville ha Bergen ut av Norge.. "100 år er NOK!" "Davy Wathne; statsministerkandidat" "Helge Jordal; statsministerkandidat". Jommen sa jeg smør, tenk deg Helge på tinget...

Vel, dagens to høydepunkter så langt: ostepølse i teaterparken, og toalettet på Wesselstuen.
Ole Martin, over og ut.

6 kommentarer:

Signe sa...

Prosesjonen heiter det visst her i Bergen.. I år fekk vi sett skikkeleg godt. Vi stod faktisk midt i vegen på bryggen!

Øystein sa...

Jeg noterer meg at den svenske statsministeren var en prominent gjest i Eidsvoll i år..

Ole M sa...

prosesjon ja.. de skal nå være så fine på det. Søttendemaitog heter det på Eidsvoll. Og vi tar gjerne imot en svenske eller to. :)

Ole M sa...

forresten Signe, fikk du sett han som gikk under bilen da? det var jo der nede... Sto ved teateret jeg.

Rolf sa...

Bare for å komme med en 5.comment her nå. VI VIL HA NY POLL!!!

PS: ta en øl-test....

Signe sa...

Nei, det fekk e ikkje sett, og eg må få korrigere meg sjølv. Vi stod midt i vegen på Torget som eg har lett for å kalle Bryggen. Såg forresten fleire - både svenskar og danskar.