mandag, februar 21, 2005

Three doors down

Vel, så satt jeg her da.. Akkurat nå sitter jeg på datalab'en i Sogndal, og jeg har vært ute på Meieriet i kveld. Det var revy, Silje Hrafa og A Boy Named Sue i dag. Sistenevnte er jo som kjent en Johnny Cash sang, men det betyr ikke at jeg fant tiden til å oppleve dem/han/hun i kveld. Nei, jeg tenkte mest på meg selv, og brukte tiden på å forsje sammen med Trond, en gammel kamerat. Det innebar til slutt at når jeg kom til Meieriet så var alle på scenen ferdige. Så det ble med revyen i kveld. Men i går så jeg både Venke Knutson og The Real Ones. Førstnevnte var OK, sistnevnte var fantastisk.

Etter tre dager i gamlebygda må jeg si at det faktisk føles bra å være tilbake. Det er godt å treffe alle de gamle kjente, og si "hvordan går det? Takk for sist!". Egentlig er det irrelevant hva de svarer, men det føles i alle fall godt å ha sagt det. Jeg håper det de mener det når de svarer "takk, det det går bra". En ting, dog, som, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men "irriterer" meg... Jeg har opp til flere flere ganger opplevd hvor enkelt det er å bare "ta"en dame her i Sogndal. Folk jeg har sett har snappa damer nesten rett foran øynene på meg. Ikke at de har vært noen jeg har lagt øynene på, men la oss si det sånn at jeg har sett hvordan de arbeider. Og jeg er sjokkert over hvor enkelt det i mange tilfeller har vært. Det kan dreie seg om noe sånt som "heihh, skhal vi dannse??". Og så er de i gang, og gutten får det han vil ha. Vi vet alle hva han vil ha. Jeg synes ikke det burde være så enkelt, kall meg gammeldags, men hva skjedde med romantikken? Jeg vil kalle meg en håpløs romantiker, og når jeg ser på disse gutta blir jeg mildt sagt frustrert. Jeg tror på det å være en grei gutt, komme med komplimenter, være hyggelig, være meg selv, smile, stille opp.. Det jeg har sett er mer på nivå med "Me Tarzan, you Jane". Jeg håper det sier mer om dem enn om meg, men jeg er ikke helt sikker. Det der å være grei gutt bærer liksom ikke frukter lenger. Så hva da? Jeg vet sannelig ikke..

Men, det er i alle fall greit å være tilbake. Det å være gjest føles faktisk veldig godt, det er nesten som om jeg kan gjøre hva jeg vil og slippe unna med det. Vel er ikke det tilfelle, men jeg har tenkt å utnytte situasjonen så lenge som mulig. Jeg må jo lære meg å være slem gutt. Tydeligvis. Kan jeg være en annen enn meg selv? De som kjenner meg vet svaret. Sånn er Veka etter tre dager.

En annen ting; betrakt dette som en slags undersøkelse. Jeg kunne hatt lyst til å sjekke hvem som faktisk er innom her.. Så legg gjerne igjen en kommentar og si hei. Jeg setter pris på dere alle sammen. :)

Takk for i dag. Stor klem fra yours truly; Ole Martin.

12 kommentarer:

Snorre sa...

Du er seint oppe ser eg.. svinger innom her så ofte at det er ikke alltid det står noe nytt og spennende... Hvis deterså enkelt å "plukke" damer i sogndal, så kan vel det muligens ha noe med damene å gjøre.. omtrent som på jessheim.. bare å si hei, vil du være med hjem å se på kardangen min, og så er det igang... Nå trenger det jo ikke være en kardang det er snakk om, men jeg føler liksom at Frimerkesamlinga er oppbrukt.. og ta det med ro du Olemann.. det er ikke bare du som er "snill gutt" jeg er så snill for tida, at hadde alle vært like snille som meg, hadde verden klart å slutte med reproduksjon og gått til grunne iløpet av en generasjon. (og det er vel kanskje ikke ønskelig) Jeg sier bare: La kvinnfolka være flyfiller og gutta være horebukker, hvis de vil det. Jeg trives egentlig med å være "snill gutt", selv om det ikke er særlig frukbart, men det er den jeg er, og det akter jeg ikke å forandre så mye på.

Rolf sa...

Rolf Swinger innom i tide og utide han oxo... :)

GeeStone sa...

Hei

Jon Høgberg Baraas sa...

Jeg er også her! Nesten hver dag titter jeg innom, faktisk.
Når det gjelder dagens tema, så liker jeg best snille gutter og knepne jenter. Så kan de bæde gutta og de løse jentene sitte der og spy på hverandre. Men hva jenter liker må du spørre dem om.
Èn ting til: Får jeg verre tannverk nå, så river jeg armen av meg i ren desperasjon!

GeeStone sa...

bare se om dette funker

GeeStone sa...

VG

GeeStone sa...

VG

Eirin sa...

Jeg er her! Rett som det er faktisk. Og det har jeg i aller høyeste grad tenkt til å fortsette med. Stor stas og mye moro:D
Det er godt med noen eidsvoll impulser. Det er litt som å være hjemme liksom:)
Me Eirin

Jon Høgberg Baraas sa...

Jensen: Det funka ikke.

Rolf sa...

Jon: joda, den nederste linken funker...

Signe sa...

Eg er her og av og til. :)

GeeStone sa...

Halla Ole.. dette er egentlig en kommentar til en tidligere post du hadde om busser som ikke er i trafikk eller i rute. En god erstatning måtte vel være å skrive "ikke i tjeneste"?