mandag, februar 14, 2005

Fra skattkammeret

Jeg har funnet den beste musikken jeg har hørt på meget lenge. Egentlig har jeg funnet flere, men det er et par som jeg vil fortelle om. To venninner tipset meg, uavhengig av hverandre, om en artist som heter Ane Brun. Hun begynner forsåvidt å bli kjent nå, så mange har vel hørt om henne. Men saken er at hun tipser sine lyttere igjen på coveret sitt om et svensk band (der har du en grunn til å kjøpe originale plater istedetfor å laste ned). Bandet heter The Tiny og er vanvittig bra! Klikk deg inn på www.thetiny.net og last ned gratissangene der, så skjønner du hva jeg mener. Det ligger også ute en link til "download of the week", som du må lete litt etter, men der finner du fullversjonen av Closer. Som man ha hørt for å komme seg gjennom februar.

3 kommentarer:

Rolf sa...

Hmm, aner jeg en smule ironi her??? Først fordrer du folket til å kjøpe original skiver, for derpå å rett etterpå si at vi skal gå på nett å laste ned noen fete låter??.. hmm, uheldig formulering.
Men jeg har muligens tenkt til å gjøre det... ;)

Snorre sa...

hva er det å tjene på å kjøpe originaskiver, annet en at du får et cover som er Fancy? har du litt peil, så går det an å laste ned Cover på nettet også, og hvis man da i tilleg har en noget brukbar skriver, går det jo an å printe ut disse... og for de som ikke har så peil, men som på død og liv "trenger" det: ta deg en tur på platekompaniet, eller ei eller anna platesjappe... pælm coveret inn på innerlomma, og trask stille og forsiktig ut... Hvis du skulle være så uheldig at det sitter "alarmtags" på Coveret, kan disse med letthet plukkes av, og festes på en annen kunde som vil tiltrekke seg oppmerksomheten når han utløser alarmen, og du kan snike deg vekk i kaoset... (på den annen side vil det jo ikke gå noen alarm hvis du har plukket av "tag'en" på Coveret du skal ha...) Uansett så fatter du sikkert poenget her... (Iflg norsk lov er det ene like ille som det andre)Jeg sier bare Hvorfor bruke penger på å kjøpe originalmusikk, når den ligger gratis på nett. (dårlig samvittighet er et argument.. ) Gjør som du vil.. Det gjør du uansett!!

Viper'n (musikktjuven)

GeeStone sa...

Helt enig Ole. Bra musikk er best på orginale CD'er. :D