lørdag, februar 12, 2005

Dagen derpå og dagen i dag.

Jeg var på lærerkro i går. Lærerkro høres kanskje kjedelig ut, men det er det ikke. Det går i all hovedsak ut på at den til daglig nokså kjedelige kantinen på Landås blir omdannet til pub med dansegulv og DJ, og alle øltørste lærerstudenter (de er det mange av) kan dyrke sin store lidenskap, nemlig pils og jentesjekking. Jeg tror jeg gjorde begge deler i går, ihvertfall det første. Om jeg sjekket eller bare preiket får andre uttale seg om, men jenteprat ble det iallefall. Og når jeg snakker om jenter, her er et lite dilemma: Når man har forsnakket seg og røpet hvilken jente man er interessert i ovenfor en kamerat, og han kjenner vedkommende, står interessen for jenta da i fare? Jeg mener, da vet jo noen om interessen og man kan ikke være avstandsforelsket lenger. Dermed blir det hele litt mer "farlig" og så tør man kanskje ikke å fortsette som man gjorde..

Hm. Hadde mindre å si om det der enn jeg trodde. Men dere fatter vel poenget håper jeg. La meg avslutte for i dag med å fortelle om en ting jeg liker. Jon har dokumentert vel og bra min lidenskap for pølser (spiste to i dag også), så da kan jeg selv snakke om noe annet: vann.
Jeg elsker å drikke vann. Nå er jeg vel neppe alene om det, vann er jo meget sunt, så både idrettsutøvere og slakkinger tyller jo i seg vann. Men å ha en iskald halvliter med vann, morgen som kveld, eller midt på dagen for den saks skyld, og drikke store slurker... Ingenting slukker tørsten som det. Vært på byen? Ta et stort glass vann når du kommer hjem. Ta et når du våkner også, det er både leskende og sunt. Ingen kan beskylde deg for å drikke for mye vann. Du vil aldri høre legen din si; "jeg synes ærlig talt at du bør kutte litt på vanndrikkingen din Ole Martin". Hvis du ikke heter Ole Martin vil du iallefall ikke høre ham si det. Med vann gjelder ikke 5 om dagen, men heller 5 om gangen. 5 slurker. Det hadde forøvrig vært et fint slagord for landslaget vårt, "5 om gangen".. 5 hva da? Jenter?

Nå skal jeg rekke rimi så jeg får kjøpt pils til i kveld. Det vanker også hjemmelaget pizza hos Roald og Jannicke, mmmmmmmmm..... Forresten, det var få som hadde klart winamp oppgaven fra sist. Vet at Rolf prøvde, men her er iallefall svaret: Ambulance Blues, fra On The Beach med Neil Young.
Dagens oppgave er litt enklere, og lyder: hvilket band var Ryan Adams i før han gikk solo?

God helg folkens, fest med glede.

2 kommentarer:

Erlend sa...

Aldri vært noen fan, men leste om det for en stund siden...var det Whiskeytown?

Hege sa...

Det er faktisk skadelig å drikke for mye vann -det ødelegger saltbalansen i kroppen. Så det så... (alt jeg vet?!)