onsdag, februar 09, 2005

Ole Martin beklager...

Jeg lovte Merete for en stund siden at i "neste" post skulle jeg nevne henne, og det klarte jeg selvfølgelig å glemme, distré som jeg er.. Så jeg håper jeg kan rette opp litt av skaden ved å dedikere denne posten spesielt til deg, Merete! Takk for sist, det var en hyggelig kveld, som vi burde gjenta en gang snart.. (For de som tenker sitt her nå, bare legg det fra dere. Merete er min tidligere samboer. Nei, nå ble det bare verre... Bodde på naborommet tenker jeg vi sier.)

Her i bergen regner det som vanlig, og
Etterpå skal jeg ut på Laksevåg,
Ikke for å kjøpe laks
- men for å se film
Mat blir det vel, kebab sikkert
Eller kanskje lage en pizza hos
Roald, vi skal i alle fall se
En av mine favorittkomikere på
TV, nemlig Kristian Valen, fra
En DVD: Fartøy Valen. Moro!!

!Så inntil videre: tjobing!

1 kommentar:

Det er Rolf altså... sa...

Nå skal jeg prøve et lite eksperiment her. Faktisk er dette en beksjed til Jon, men på bloggen til Jon er det ikke tillat for "other" eller "Anonymous" å legge igjen kommentarer så derfor havnet jeg her. (ikke gidder jeg å opprette en konto heller) Utifra hva jeg kan se leses disse bloggene rimelig hyppig av flere parter så jeg regner med at mitt budskap kommer ferm. :)

Anyhow, leste bloggene deres her om dagen, Ja din Ole, din Jon og din Snorre. Og det var MYE artig lesing. Jeg har ikke tenkt til å henge meg på den trenden men all ros til dere som holder på med det. Men poenget ja; Det var den "sludder og pølsevev" notisen til Jon. Greia i seg selv var ok, ikke noe mega-spess (ikke misforstå Jon), men jeg tror den var meget psykologik korrekt skrevet. Hvertfall sa underbevisstheten til meg resten av dagen: "Pølse, Pølse, Pølse.." og hva tror du skjer?? joda, kommer på stambutikken (Meny (tidligere Rimi)) og der sier jeg til Elisabeth at jeg har lyst på pølse til middag. For alle som kjenner Elisabeth vet de at hun IKKE er noe særlig begeistret for svin, ting som inneholder svin eller røkte ting. Derfor er hele pølsekapitelet for min del ganske beskjedent. Det er bl.a derfor jeg og Jensèn har pølsefest hver gang mor er f.eks ute å reiser eller ikke hjemme et par dager...

Så, går rundt i butikken, tenker på pølse, vet igrunn at jeg ikke kan få det, og erstatter pølsetanken med en rømmegrøt-ting fra Fjordland (tror jeg). Ok, handlinga nærmer seg slutten, kommer ganske nær kassa og så sier jeg: "Elisabeth, jeg VIL ha pølse til middag idag!!!" etter omhyggelige formulerte argument får jeg gjennomslag for ideen og går i besluttsomt tempo til pølseområdet. Jeg tenker som så at pølser er godt, men egentlig ganske dyrt.. Runder hjørnet med hermetikk og hva ser jeg??? Joda, middagspølser på tilbud!!! YESS!

Kommer meg hjem, koker pølser til gull-medaljen som Lasse Kjus IKKE fikk og tygger i meg svin, mat som innholder svin og røkte, feite middagspølser. Men jeg står der, humrer litt for meg selv, tenkte jeg: "Dette skjedde kun fordi jeg leste bloggen til Jon idag".
Og det var greit nok det, godt med pølse, og sannsynligvis lenge til neste gang...

Ha en fornuftig god helg folkens!!!