lørdag, september 10, 2005

Falck og lista

Dette er litt gammelt nytt, men så har kanskje flere fått det med seg. Christer Falck er utestengt fra VG-lista. Altså, ikke bare Christer, men hele katalogen fra plateselskapet hans, C+C Records. Han fremsto for noen dager siden i VG med en flirende hånlatter over sitt på-kornet, trendy, bedreviter, klyseaktige, arrogante "knep"; nemlig å kjøpe den nye singelen til Warlocks inn på femte plass. Så, noen dager etter, bestemte bransjen å utestenge hele katalogen, ikke bare warlocks, siden Falck hadde uttalt at han "gledet seg til å gjøre det igjen". Med latteren godt nede i postkassa, sammen med resten av jesus-skjegget hans utalte Falck noe sånt som at "Fiskvik er gæærn". Vel, han er ikke "gæærn", Falck, han er bare hakket hvassere enn deg.

Jeg husker jeg tenkte at dette stuntet umulig kan være ønskelig for alle på artistene på C+C, hva med f.eks. Karen Jo Fields? Og hva leste jeg i VG (som jeg er klar over at eier lista) like etterpå? Jo, en av de unge lovende, Sofian, forteller at han "liker det ikke". Det er ikke nødvendigvis alle som synes at dette var en morsom spøk, eller som elsker å gjøre narr av den elskede og hatede VG-lista. Som antatt hadde ikke Falck gått runden med artistene sine, korttenkt som han er. Det eneste dette beviser er at Christer "riksklysa" Falck fremdeles er som vi kjenner ham: han tenker bare på seg selv. Inndragelse av statsborgerskap!

PS, sjekk dette bildet! Hva sa jeg om skjegget?

1 kommentar:

Jon Høgberg Baraas sa...

Vet du, jeg tror faktisk han presenterer seg som "Falsk" når han svarer telefoner og sånt. Syntes jeg hørte han sa det på TV her om dagen.
Hele typen er jo bare gimmick. Og vi lar oss alle irritere, og det er egentlig veldig trist. Jeg håper han bare blir borte etterhvert, jeg. Hvis ikke er jeg redd jeg må be Don Corleone om en liten tjeneste.