lørdag, mars 26, 2005

Update

Angående forrige post er det et par ting som må sies:
  • Vorma har ikke fryst, det er faktisk varmegrader her.
  • Det jeg trodde var is er restene av ei bru fra 1700-tallet.
  • Den som ringte på var vaktmesteren, ikke jehovas.
  • Det ringte ikke på nede, men ved siden av.
  • De jeg så reise vekk var naboen.
  • Vaktmesteren skulle teste brannalarmen, jeg bare sov.

Altså kan dere i det store og hele se vekk fra forrige post.

Ellers går påsken for det meste bra, vi har pakka vekk øllen og finni frem chipsen. I dag skal vi lage svinefilet med potetskiver, rosépeppersaus og ostelokk. Jon sier det blir bra, så jeg får stole på han.

Ellers skal jeg reise med tog tilbake til Bergen, så jeg må si jeg gleder meg til å oppleve Bergensbanen.. Kjøre over Finse og greier... Skal bli saker!

Nok nå.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hege sier det ikke ble noe av forrige posten jeg laget, så kanskje blir det ikke noe av denne heller, og da ser dere aldri dette, og da vet dere heller aldri at jeg har prøvd en gang (en enda en gang, med denne) å skrive hilsener. Hvis den fungerer så vet dere det, og da vet dere også at jeg nå har begynt å få det til igjen. Men da kunne jeg jo egentlig ha droppet alt, og alt som hadde skjedd var at jeg slapp å vise dere at jeg ikke fikk det til forrige gang. Jaja, håper du fulgte den :)

Uansett, fint poster, men folket forlanger mer bilder av OleM, Ole M i situasjoner eller bare bilder...ikke nødvendigvis bilder av bare OleM, men også han inkludert. Så vil vi ha en ny liste av noe slag, og mer quiz!

Ellers, brabrabra :)

God Påske!

Anonym sa...

Þetta er allt öðruvísi. Ég lifðum Í öðrum heimi, Þar sem vorum aldrei ósýnileg!

Står det over siden din...men vi har vel ikke fått noen forklaring har vi? (hvis jo, så er det en utgave av OleM jeg ikke har fått med meg, og håper på en reprise.

Kan det være; "Dette er alt jeg viser, jeg lever for tiden hjemme, der jeg aldri har vært usynlig"?

Jon Høgberg Baraas sa...

Hei, din juksemaker! Nå har jeg vært innom bloggen din tre ganger på et minutt, samt at jeg har lest kommentarene til denne posten, og dermed har telleren din telt meg FIRE ganger! Det er ikke rart du har mange treff! Juksepetter!

Anonym sa...

Jon: Det er bare å trykke på "oppdatèr" det, så blir det registret et nytt treff....

Anonym sa...

Du mà fikse tellerentil à bare telle unike brukere

Jon Høgberg Baraas sa...

Rolf: Jeg vet det. Poenget er at det går an å stille på, men statistikkåt som vår venn Ole M er, så har han ikke gjort noe med det. Men det gjør han nok snart.

Agent Zero sa...

Nå da kjipinger... Der ble antall besøkende halvert. snufs. Takk for tipset Mac!