mandag, mars 14, 2005

Tre grunner til gyldig fravær

Hei igjen alle sammen!
Det har tatt litt tid siden sist det skjedde noe her, men det har sine årsaker.. For det første har jeg vært på hyttetur i helgen. For første gang på så lenge at jeg ikke husker sist har jeg stått på slalomski, og la meg si dere, det var fantastisk moro! Det var slik at jeg skulle ønske jeg hadde mitt eget utstyr igjen, og ikke hadde brukt så mange år på å ikke kjøre slalom. En annen ting, vi bodde på en utrolig bra utstyrt hytte: oppvaskmaskin, flislagt bad, dusj, mikroovn, spotter i taket på kjøkkenet, DVD spiller... Tja, den hadde vel alt. I hvertfall det meste. Så hva annet kunne vi gjøre enn å blir fulle i den? Det var i alle fall det vi endte opp med å gjøre, alle 8 av oss. En meget god tur.

For det andre har jeg endelig fått somlet meg til å sope ut alt bosset i PC'en min, altså formatert den. Som dere vet har den jo vært syk i en lengre periode, men nå var det bare å ty til hestemedisin og få friskmeldt den så den kunne begynne å jobbe igjen. Det nytter ikke å gå sykmeldt når man jobber som PC hos meg. Nå gjelder det å å få trykket inn igjen alt jeg ønsker å ha innpå her, så får jeg heller bli mer påpasselig angående virus og sånt.

Den tredje grunnen jeg tenkte jeg ville unnskylde meg med er at det emminente Gran Turismo 4 til PlayStation 2 har ankommet i PostKassen 1 (moro med nummer gitt) her. Jeg fikk det torsdagen før hyttetur, og det har naturligvis blitt endel spilling siden da. Så langt har jeg rukket å eie en Honda Civic Type-R (med omlag 230 hk etter trimming), en Subaru Impreza WRC STi (med ca 490 hk), og en Ford SVT Lightning pick-up (med ca 570 hk). Jeg har flere biler også, som jeg har vunnet i premier og sånt, men det er stort sett disse tre jeg har kjørt. Med tiden kan jeg prøve å legge ut noen skrytebilder av dem, så får dere se hva jeg kjører med.. Utover dette er det verdt å nevne at GT4 dessverre ikke er så overlegent alle andre bilspill som det har blitt hevdet det skulle bli. Spillet er bra, for all del, men det er ikke ekstremt forskjellig fra GT3 (kanskje er ikke det heller mulig, hvem vet). Dessuten har vi fått et par nye standarder fra bl.a. Burnout 3 ogProject Gotham Racing 2. Til høsten kommer Forza Motorsport, et spill som er lovet å gå utenpå alt annet, så da får vi se hvor sterkt GT4 ender opp med å stå. Jeg er interessert i bilspill som dere skjønner...

Nå er klokka fem over halv tolv, og jeg skal på skolen igjen i morra (praksis), så jeg må vel snart slepe meg i seng. Stay tuned for more rock n' roll!
hilsen OleMartin 27 i PinneLien 14. BergenByen 5053.

1 kommentar:

Jon Høgberg Baraas sa...

Jeg tror- TROR- kanskje at hvis du kom med den første eller tredje grunnen som fraværsgrunn på for eksempel skolen, så ville du oppdage at det ikke er gyldig fravær. Og det er sannsynligvis ikke den andre heller. Men her går det naturligvis greit. Vi biter på alle unnskyldninger, vi.