mandag, april 21, 2008

Tanker om Playoffs runde 1.

  • Boston vant enkelt kamp 1. Seks spillere i ”double figures” på Boston mot tre på Atlanta i kamp 1. Det forteller meg noe om en lagseier. Rajon Rondo hadde 6, 9 og 15 i sin første playoffkamp i karrieren, og var 6 av 9 på FG%. Atlanta må skjerpe seg hardt hvis de skal vinne en eneste kamp. Men, Al Horford da? En rookie med 20 og 10 i lagets første playoffkamp på ørten år (og best på Atlanta)? (Vær fornøyd med at ROY deles ut på bakgrunn av vanlig sesong, Kevin)
  • Jeg sier det igjen; Denver mangler forsvar. Ikke en god ting i playoffs mot Lakers. Det hjelper ikke at Melo og AI kombinerer for 60 hvis ikke resten av spillet henger sammen (ballhogs). LA har full kontroll.
  • Foreløpig plankekjøring for Orlando. Howard er i slag, og Toronto på full fart ut. Scoren i kamp 1 er tettere enn kampen egentlig var. Toronto må få fart på Bosh og Ford/Calderon for å ha sjans. Hva med å bestemme seg for én point (og benke den andre)? For eksempel Calderon, som jobba så bra med Bosh i sesongen?
  • Rundens overrakselse: Pistons ble alvorlig tatt på senga i kamp 1, men det gjenstår å se om de lærer av denne feilen (og det gjør de jo, de er Detroit tross alt). Dette kan bli eneste seier til Sixers, men det er spenning i serien. Er det upset på gang (kryss fingre, folkens)?!
  • Forventet seier til Jazz i kamp 1. Sterke kamper av alle nøkkelspillere på begge lag, men den store forskjellen ligger i Jazz’ favør. Blir Korver en joker? 4 av 7 FG% og 11 poeng i kamp 1 lar seg høre fra en reserve med lite minutter.
  • Hornets snudde kampen etter halftime i første og så seg aldri tilbake derfra. Sterk kamp av Paul, som vil være den avgjørende for Hornets. Tenk at jeg i fjor syntes Hornets var et gørrkjedelig lag. Hvilken opptur!
  • I San Antonio ble det Klassikeroppgjør i første kamp, med double overtime. Spurs tok den til slutt og Suns vil ergre seg grønne over at de ikke avgjorde før. For eksempel ved å dekke Duncan bedre på den siste trepoengeren (selv om det skal sies at han ikke har gjort det der på tre år). Naturligvis måtte Shaq klage på et eller annet etter kampen, denne gang dommerne og skuespillere på Spurs. Hva med å feie litt foran døren i eget skap, Shaquille?
  • The LeBron factor: Washington hadde gode prestasjoner fra Arenas og Jamison (siste med 23 poeng og 19 rebounds), men det var ikke nok. Foul-trouble ødela mye, Washington måtte kjøre Songaila i 20 minutter, og han er rett og slett ikke erfaren nok. Wizards var best på FG%, FT%, og jevngode i rebounds. Men dessverre også i personal fouls og turnovers. The LeBron factor.

Ingen kommentarer: