torsdag, april 24, 2008

Playoffs, kamp 2

  • Raptors gikk på trynet igjen i kamp 2, og panikklampene har begynt å lyse for alvor. Sam Mitchell har antydet å starte Jose Calderon i stedet for TJ, noe han skulle gjort før playoffs startet i min mening. Nå kan det være for sent. Men serien reiser til Canada nå, og vinner Raptors en eller to kamper der har de håp igjen. Stjeler Magic første bortekamp (noe de gjør) er det bare å skru av lysene og gå hjem.
  • Kyle Korver. Vinnerskudd med 20 sekunder igjen (se forrige kamp). Det er hjemmekamp for Houston i kamp 3, og kan Jazz stjele den er det over. Med mindre rollespillerne (T-Mac er unnskyldt, han spiller bra nok, få litt teip og strips rundt Rafer Alston - og det fort!) SERIØST girer opp spillet sitt er det bare å hente kosten her. Hadde det ikke vært greit med en 7-3 kineser nå?
  • De sa at erfaringen ville skape problemer for New Orleans i playoff-sesongen, at Dallas (eller hvem som helst) med sine veteraner (Jason Kidd?) ville plukke dem ned. Smaker dette kameler?
  • Spurs rev med seg kamp to også, og svakhetene ved Suns begynner å komme til syne. I praksis har Suns blitt redusert til kun to mann, og ingen av dem heter Shaquille O’Neal. Suns ligger under i kamp to, det er få minutter igjen, hvem sender du ballen til? Amare? Steve? Det logiske ville i det minste være å kjøre angrepet gjennom clutch-spillerne dine, men hva gjorde D’Antoni? Boris Diaw. Flere ganger. Hvor mange poeng ble det ut av dette? 0 poeng. Leandro Barbosa spilte i 20 minutter uten å score, og ingen på benken ble rørt. Ikke ett minutt på verken Strawberry, Giricek eller Skinner, enda Raja Bell er oppkjøpt av Manu Ginobili. Men seriøst; med serien hengende i en syltynn snor (mot et av ligaens beste lag), så går du til Boris Diaw
  • DeShawn Stevenson, du måtte komme med sleivkjeften, måtte du ikke? Vi prøvde å advare deg, men neida, du ville ikke høre. Synes du, i retrospekt, at det var en god idé å rakke ned på LeBron? Har du gått fullstendig fra konseptene? Hørt dette før, Mr. Locksmith? "I fear all we have done is to awake a sleeping giant, and fill him with terrible resolve". Vent til dere faktisk har avgjort serien neste gang.. Wizards er allerede ute.
  • Et lite sekund trodde jeg faktisk at Nuggets skulle slå tilbake og stjele kamp 2 (aner ikke hvorfor), men det var inntil Kobe fikk det for seg å bevise hvorfor han blir MVP i år. 49 poeng, 10 assist, 4 rebounds, 1 blokk og ett tyveri.
  • Naturligvis vant Pistons kamp 2. Selvfølgelig vinner de de neste 3. Hvordan kunne man tro noe annet?
  • Trash-talk har tilsynelatende sneket seg inn i Boston-Atlanta serien også: Mike Bibby (Hawks) mener alle supporterne til Celtics er medgangssupportere, og at han ikke hørte en lyd fra dem i fjor (ikke så rart kanskje, Boston sugde). Kendrick Perkins på sin side svarte med å peke på Bibby’s 2-10 skyting i kamp 1, noe som av en eller annen grunn gjorde Bibby sint; ”His stat line was worse than mine. […] Until he does something in his career, for him to come at me like that, it kind of upsets me." Så i kamp 2 gikk Bibby ut og skjøt 2-7 med 1 assist. Der satte du ham på plass, Mike!! Kan ikke du og DeShawn Stevenson sette dere ned og finne ut at, med mindre du faktisk har noe å backe det opp med, LA VÆR å komme med sånn prat! The Boston Bandwagoneers (fans) løste det hele på sin egen subtile måte.

Ingen kommentarer: