mandag, november 14, 2005

Designgnelder

Hvis det var få som skjønte noe av den forrige posten min så kan jeg godt forklare kjapt, selv om det tar bort noe av "mystikken" ved den. Det er en babelfish-oversettelse fra fransk til engelsk om noe fra en side om Kari Bremnes. Men teksten sto seg da bra på egenhånd synes jeg, selv om den knapt nok betyr noe som helst...

Jeg merker at jeg har hatt lite å snakke om i det siste, så jeg drøyer tiden med litt småprat så lenge. Det er lenge siden jeg har skrevet noe om bil, så her kommer bittelitt.

Fått med deg at Audi skal oppgradere sin TT ganske snart? Den begynner jo å bli nokså gammel, og siden Audi ikke er særlig lystne på å la dette markedet falle vekk så lanserer de snart en ny TT. Med nytt design. Og det er akkurat det jeg mener noe om. Jeg synes den nye bilen ser skikkelig sprek ut, det er det ingen tvil om, men dette er en Nuvolari og ikke en TT! Etter min mening (som selvfølgelig ingen spør etter) burde Audi holde på sitt ikoniske design når det gjelder TT'en. Som jeg leste i et bilblad, den får tross alt fremdeles folk til å snu hodet etter den, enda de er overalt! Det de burde gjøre for å oppdatere denne bilen er å lære litt av Porsche. Nei, ikke invadere en nisje de ikke har noe å gjøre i (ops, for sent), men låne et øye til 911'en. Stikkordet er forsiktig evolusjon, ikke radikal forandring.

For å si det tydelig; Porsche 911, ikke Honda Civic.

Da kan de ha en klassiker på hendene. Fortsetter de slik er Audi TT borte om 15 år.

Dagens oppfordring: Hvis du hadde 300.000 å bruke på en ny bil til deg (og din samboer -uten barn, de neste 3 åra), hvilken hadde du valgt? (NB: 150.000 og resten på hvitevarer er juks)

8 kommentarer:

rj sa...

da hadde jeg spart til over det dobbelte og kjøpt meg en saab 9.3 sport aero... men siden den koster over 600 000,- er den vel ute av bildet.. Tror jeg hadde gått for en toyota avensis - sedan type, med en 1.8liters motor.... da tror jeg du kommer ganske tett opp imot 300 000...

Liker Toyota!

Ole M sa...

Skal du ha den villeste A3'en må du faktisk bla opp 683000! Det er for ille for en ussel A3 mener jeg. Man får tross alt en Porsche Boxter for samme prisen.

Men for de trehundre tar jeg en Alfa Romeo 1,6 med 120 hester. Basert kun på smak og utseende. Sannsynligvis ryker de til etter 100 kilometer. Men så får jeg iallefall 32000 til hvitevarer!

Ole M sa...

Jeg er fullstendig klar over at jeg skrev A3 og ikke 9-3 forresten, bare så det er nevnt.

Jon Høgberg Baraas sa...

Mormoren til Sara har en Saab 900 sport turbo ettellerannet. Den er ikke så ueffen.
For tre hundre tusen ville jeg kjøpt en Corolla Verso, kanskje. Eller spart til en VW Touran.

Ole M sa...

Trenger ikke spare til en Touran med 300.000, du får en for 262.590! Eller du kan låne 300 spenn av din mor, og kjøpe en 1,9 liter trendline med 105 hester.

Hvilket leder meg til neste spørsmål, hva skal alle sammen med all denne plassen? Hva skal man med alle 7-seterene? Ha utrolig mye sex? Jeg bare oppriktig lurer. Jeg føler liksom ikke at "kjekt å ha" argumentet gjelder akkurat her.

Og hvorfor er noen word-verification ord lenger enn andre? Knitre...

Øystein sa...

Jeg har alltid hatt sansen for Volvo XC70, men den koster nok altfor mye den også... Kanskje jeg hadde kjøpt en brukt Volvo V70 i stedet

Øystein sa...

Nå fikk jeg en laang en... 8 bokstaver fvgwmzio

Jon Høgberg Baraas sa...

Hehe, Jensen fikk en lang en...