torsdag, april 20, 2006

Ymse

Noen som snakket om gull i år? Etter to kamper og to poeng, mot Rosenborg og Brann ligger LSK foreløpig godt plantet midt på tabellen. På søndag venter Viking på Åråsen, noe som sannsynligvis blir alt annet enn en enkel kamp. Ny uavgjort kanskje? RBK spiller borte mot Vålerenga samme dag, og vinner de den har de allerede mer enn en kamps poeng i buffersone. Jeg tror det er på tide å få en seier innabords, for det har ikke vært for mange av dem i det siste. Alle skryter av hvor bra de har gjort det på treningskampene, men det er vel på tide å innfri nå. Jeg vet det er tidlig, men Rosenborg lukter gull i år, så man kan ikke vente for lenge med å vinne, slik at snurrebartene får det forspranget de trenger. Det er på tide å slippe løs hundene. Med ryggen mot veggen kan til og med RBK gjøre feil.


Og så var det Arsenal-Tottenham da... Årets kamp, kanskje årtiets kamp. Utlendingene mot de virkelige London-folka. Jeg sier som Teddy Sheringham; ”Jeg liker ikke Arsenal. Det er ingen spesiell grunn, men jeg liker dem bare ikke.” Så, hvis du kjenner en Arsenal "supporter", send en geip i hans/hennes retning.

Kan ellers noen tromme sammen et musikk-opplegg på ca 40 minutter til meg? Må ha det innen 1030 i morgen. Min arbeidslyst er nemlig avgått ved døden.

Ingen kommentarer: