onsdag, desember 14, 2005

God dag!

På bussen til Flaktveit i dag opplevde jeg sannsynligvis det ekleste jeg har opplevd på buss. En dame i setet bak meg hostet, og like etterpå hørte jeg den umiskjennelige lyden av oppkast. Jeg tenkte "jeg håper virkelig du har en pose du spyr i", men nei, hun lot alt gå i både sete, vegger og gulv hun. Det tok selvfølgelig ikke lang tid før det begynte å lukte temmelig semmert også, så jeg regnet i det minste med at hun ville gå frem til bussjåføren og beklage seg. Han (eller, det var en hun i dag) var tross alt bare to seterader foran. Ingen bevegelse var å spore der bak. Så da satt jeg der og forsøkte å puste så lite som mulig, og bekymret meg for om hun hadde greid å spy på jakken min, men det hadde hun heldigvis ikke.

Når vi kom til Åsane terminal gikk hun av, og heller ikke da var det så mye som en beklagelse å høre. Jeg vil tro hun hadde nok med skammen og å komme seg vekk fra bussen så fort som mulig. For min del måtte jeg sitte et kvarter i spylukt før jeg kom til skolen. For en fin start på dagen! Heldigvis hadde jeg en klasse som insisterte på å bråke, kaste ting, slåss, nekte å gjøre skolearbeid, samt late som om de gråt og var lei seg.

I dag kommer det en fyr for å se på nabohybelen min. Håper han tar den, hvis ikke blir jeg en fattig mann over nyttår. Dagen har m.a.o. fremdeles muligheter til å ta seg opp.

5 kommentarer:

Jon Høgberg Baraas sa...

Du får glede deg over at det i dag bare er en uke til vi plasker rundt i bassenget på Ankerskogen. Da blir alt så meget bedre!

Eirin sa...

ææææææææsj, d er kanskje det gøggeste, kvalmeste ekleste jeg noen gang har hørt om. satt hun rett bak deg og? jeg hadde sikkert endt opp med å spy selv.
når det gjelder oppkast på buss sånn generelt, så kan jeg informere om at gaiafolka ikke bare vasker spysetene, de kaster dem heldigvis.

øystein sa...

Lekkert...

rj sa...

Eirin; Er dette informasjon normale mennesker sitter inne med????

Jon Høgberg Baraas sa...

RJ: Eirins beste venninne er bussjåfør. Så der har du grunnen.